Skip to content

Oud & Nieuw #1: Rockchick

december 27, 2010

Deze week, in de aanloop van Oud & Nieuw (mijn favo feestdag!), iedere dag een andere outfit om die dag te dragen. Vandaag beginnen we met een beetje een rock-chick outfit, maar het jurkje vind ik sowieso erg mooi!

Sorry voor het feit dat het jurkje een beetje slordig uitgesneden is, het lukte niet beter. Maar laten we kijken naar waar het om draait; de kleding zelf. Het donkerblauwe jurkje met zwart kant eroverheen vind ik ontzettend leuk. Dat komt vooral door het model, heel prom-achtig. Het mooist is ‘ie wanneer je hem combineert met blauwe, zwarte en zilveren accesoires, maar pas op; doordat het jurkje zelf al een motief heeft, kun je beter geen motieven in andere items laten terugkomen. De donkere schoenen en nagellak maken het chic. De nagellak hoef je natuurlijk niet persé van O.P.I te kopen, Essence en Catrice hebben vast een prachtig alternatief in hun collectie voor minder. Combineer het met óf een huidskleurige panty, óf een zwarte. Wanneer je voor zwart gaat, is het wel mooier om er een te kiezen met een niet al te hoge dernier, zodat de panty vrij doorzichtig is. Een lekker overdreven haarband voor een Gossip Girl (ik vind dit jurkje sowieso erg ‘Jenny’!) tintje, al moet je ook daar weer oppassen dat het niet too much wordt. Dus kies het liefst voor zwart en simpel, zoals het onderstaande exemplaar van Forever21. Maak het geheel af met zilveren sieraden, zoals bijvoorbeeld een slavenarmband of een paar bangles (te koop bij bijv. H&M, maar doe er niet teveel om!). Gewoon een heel mooi Swarovski (of een nepperd ;)) armbandje is ook perfect. Verder zou ik persoonlijk ook gaan voor kleine oorbellen; chic, zilver en bijvoorbeeld ‘swarovski’  steentjes. Een ketting zou ik persoonlijk niet dragen bij dit jurkje, omdat het al een drukke halslijn heeft door de bandjes en de strik.

Staat zilver je niet zo mooi? Dan is deze outfit waarschijnlijk niet heel geschikt voor je. Deze week komt er vast iets beters langs voor jou!


Jurkje, Asos, €58.48
Schoenen, Asos, €51.28
Haarband, Forever21, €1.90
Panty, Forever21, €3.42
Oorbellen, Six, €5.95
Slavenarmband, Lucardi, €14.99
Nagellak, O.P.I, Yoga-ta Get this Blue! 147, €12.50 (geloof ik)

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: