Skip to content

Roses have thorns, they say

december 31, 2010

Lady Gaga zong het al in Just Dance; ‘Roses have thorns, they say’. Maar hoe kleedt het ‘katje dat je niet zonder handschoenen kan aanpakken’ zich eigenlijk wanneer ze een feestje heeft?

We gaan voor een lief, kwalitatief mooi tuniekje van Topshop en combineren dit met een rauwe, maar ontzettend leuke legging van Asos. Wat betreft de accesoires combineren we ook eigenlijk twee stijlen met elkaar; die van de lieve, brave ‘church-girl’ en die van stoere girls like Rihanna. De schoenen met spikes, daar heb ik heel lang naar moeten zoeken. Louboutin heeft namelijk voor deze lente een aantal radicale pumps met spikes ontworpen, maar ik denk dat die voor de meeste van mijn bezoeksters een beetje boven het budget zijn. Persoonlijk zou ik dan gaan voor het haarbandje met de pareltjes en de bloem, en die dragen als een hippiebandje. Hij is net iets liever dan het haarbandje met studs waardoor het effect van de outfit groter wordt; de legging en schoenen springen eruit, maar zonder dat ze agressief worden. Dit is ook de taak van de prachtige armband met zoetwaterparels.

Vanaf morgen komen er weer ‘gewone’ artikelen op de site, waaronder volgende week een special over de leather look die momenteel heel  populair is, maar die ook lastig stijlvol te dragen is! Happy new year alvast! Ik hoop dat jullie een geweldig oud & vooral nieuw zullen hebben!

Tuniek, Topshop, €53.42
Legging, Asos, €38.95
Enkellaarsjes, Friis & Company ‘Boots Shanna’, €199.95
Haarbandje met studs, Asos, €12.82
Haarbandje met bloem, Asos, €7.69
Armband, Bud-out, €54.50

One Comment leave one →
  1. januari 1, 2011 11:27

    Leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: